Poštovani,

Ovim putem Vam želimo predstaviti restoran Corner i ponuditi mogućnost dostave toplih obroka (gableca,ručkova) za umirovljenike,učenike.zaposlenike firmi i sve one koji u svakodnevnoj utrci s poslom i obvezama nisu u mogućnosti na vrijeme pripremiti kvalitetan i zdrav obrok.

Za taj dio Vaše svakodnevne prehrane smo pripremili preko sto vrsta raznih obroka koji se redovno nadopunjuju,mijenjaju i prilagođavaju sezonskoj ponudi povrća,mesa i ostalih namirnica.

Obroci se dostavljaju u prijepodnevnim i ranim podnevnim satima (prema dogovoru može i drugi termin) u unaprijed dogovorene termine. Isti se dostavljaju u povratnim posudama koje mogu biti naše ili prema želji Vaše. Svaki obrok se sastoji od više slijedova ovisno o samoj vrsti jela (juha,salata,glavno jelo sa prilogom i kruh). Jednom tjedno uključen je desert.

Obzirom da se restoran Corner profilirao kao restoran koji vodi računa o kvaliteti i koločini hrane koju pripremamo za goste restorana,catering i dostavu,istu politiku usluživanja smo primjenili i na dostavu toplih obroka (gableca,ručkova). Koristimo namirnice odabranih dobavljača,a obroci se pripremaju isključivo prema broju naručenih porcija tako da ne koristimo tehnike zamrzavanja i podgrijavanja jela.

Nadamo se da ste u svemu navedenom prepoznali našu kvalitetu i želju da svima ponudimo kvalitetan obrok po pristupačnoj cijeni.

Cijena obroka za područje grada je 30,00 kn po porciji i odnosi se na isporuku minimalno 5 dana u tjednu. Za isporuku većeg broja obroka na istu adresu odobravamo dodatne popuste.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte putem maila prodaja@corner-osijek.hr ili putem broja mobitela 095 392 5230 (Hrvoje Dragić)

 

Za sve nove korisnike poklon dobrodošlice!

Tijekom mjeseca siječnja svaki utorak i četvrtak gratis voćni jogurt,desert ili voćka.

Radujemo se mogućoj suradnji!